A definit 48 de episoade pentru a servi ca bază a programului

A definit 48 de episoade pentru a servi ca bază a programului

CMS a anunțat inițiativa de plată la pachet în august 2011. A definit 48 de episoade pentru a servi ca bază a programului.

Sursa primara

New England Journal of Medicine

Referință sursă: Mechanic, R și Tompkins, C "Lecții învățate pregătirea pentru plăți la pachet Medicare" N Engl J Med 2012; 367: 1873-1875.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

CHICAGO – Procentul de cereri procesate incorect de planurile de sănătate a scăzut pentru al treilea an consecutiv la 7,1% în 2013, potrivit American Medical Association (AMA).

Rata de eroare a planurilor comerciale de sănătate din cardul național de asigurări de sănătate a scăzut semnificativ începând cu 2011; în acel an, raportul a constatat că mai mult de 19% din toate cererile medicale au fost procesate incorect. Anul trecut, AMA a constatat că aproximativ 9,5% din cererile au fost procesate incorect.

AMA a publicat raportul luni la reuniunea sa anuală.

Sondajul se bazează pe o eșantionare aleatorie de aproape 2,6 milioane de cereri electronice de la 450 de cabinete medicale depuse în perioada februarie – martie 2013. Plătitorii incluși au fost Aetna, Anthem Blue Cross Blue Shield, Cigna, Health Care Service Corporation, Humana, Regence, UnitedHealthcare și Medicare.

AMA a estimat că s-ar fi putut economisi mai mult de 43 de miliarde de dolari dacă asigurătorii comerciali ar fi plătit corect cererile de despăgubire din 2010. Dacă asigurătorii ar fi trimis un răspuns în timp util, precis și specific la fiecare cerere primită, s-ar preveni miliarde de dolari în deșeuri administrative, a spus cel mai mare grup de medici.

Cartea de raport AMA a găsit, de asemenea, o mare variație în acuratețea plătitorilor comerciali.

De exemplu, UnitedHealthcare a procesat cu precizie 97,52% din revendicări prima dată. Regence i-a urmărit pe toți ceilalți asigurători incluși în buletin, cu o precizie de 85,03%. Medicare a condus toți asigurătorii cu o precizie de 98,10%.

Buletinul de raport AMA arăta că respingerea cererilor medicale a scăzut cu aproape jumătate în 2013, după o creștere puternică anul trecut. Rata de refuz a trecut de la 3,48% în 2012 la 1,82% în acest an.

Actualitatea cererilor medicale procesate s-a îmbunătățit, de asemenea, cu 17% de când AMA a început pentru prima dată buletinul său de raport în 2008.

AMA a adăugat un "Indicele sarcinii administrative" în acest an pentru a clasa asigurătorii comerciali în funcție de nivelul lor de cost inutil. Indicele sarcinii – care oferă fiecărui plan comercial un "rating de stele" în diferite domenii, cum ar fi povara asociată cu respingerea cererilor de despăgubire – este o modalitate de a permite medicilor să traducă buletinul de raport al asigurătorului de sănătate al AMA într-o practică semnificativă.

"Costurile administrative ridicate asociate cu sarcinile de procesare a daunelor medicale anual nu ar trebui acceptate ca preț pentru a face afaceri cu asigurătorii de sănătate," Membru al consiliului de administrație al AMA, Barbara McAneny, MD, a declarat într-un comunicat.

Buletinul de evidență a constatat sarcini administrative cu planuri de sănătate – erori evitabile, ineficiență și risipă în procesul de revendicare medicală – a costat în medie 2,36 USD pe cerere pentru medici și plătitori.

Dar, din nou, a existat o mare variație între plătitori. Cigna a avut cel mai bun cost pe creanță la 1,25 USD, care a fost cu 47% sub media plătitorului comercial. Health Care Service Corporation a avut cel mai prost cost la 3,32 dolari pe cerere – 41% peste media comercială.

În general, 12 miliarde de dolari pe an ar putea fi economisiți dacă planurile de sănătate elimină sarcinile administrative inutile, a spus AMA – o sumă egală cu 21% din totalul costurilor administrative ale medicilor pentru a asigura plăți corecte de la asigurători.

La întâlnirea sa din 2008, AMA și-a lansat campania Procesul de vindecare a creanțelor, care are ca obiectiv reducerea costurilor de gestionare a daunelor de la 14% din venituri la 1%.

Medicii de la birou care au raportat un nivel ridicat de îngrijorare cu privire la procesele de neglijență medicală au fost mai predispuși să practice medicina defensivă, comandând teste de diagnostic agresive, o revizuire a cererilor Medicare și sondaje medicale găsite.

De exemplu, medicii cu un nivel ridicat sau mediu de îngrijorare pentru malpraxis au fost mai predispuși să trimită pacienții cu dureri toracice către DE (3,4% și respectiv 3,7%) decât medicii cu un nivel scăzut de îngrijorare pentru malpraxis (2,5%). Ambele diferențe au fost semnificative la P≤0,05, potrivit unui studiu publicat în numărul din august al Health Affairs.

În mod similar, atunci când se confruntă cu un pacient care se plânge de cefalee, 11,5% dintre cei cu un nivel ridicat de îngrijorare au fost mai predispuși să comande imagini avansate, comparativ cu 8,5% dintre cei cu îngrijorare medie și 6,4% dintre cei cu un nivel scăzut de îngrijorare. Diferența dintre cei cu un nivel ridicat de îngrijorare a fost semnificativă la P≤0,05 pentru ambele niveluri inferioare.

"Este puțin probabil ca doar reforma abuzului să rezolve problema utilizării excesive a serviciilor medicale, care are mai mulți factori," Emily Carrier, MD, cercetător principal la Centrul pentru Studierea Schimbării Sistemului de Sănătate din Washington, și colegii au scris. "Studiul nostru sugerează că reformele inovatoare care abordează cauzele care stau la baza medicinei defensive au recompense potențiale mult dincolo de avantajele lor pentru pacienții și clinicienii individuali – recompense care îi fac să merite să fie urmăriți."

Carrier și colegii au legat rezultatele sondajului din 2008 al medicului de urmărire a sănătății de la Centrul cercetătorilor pentru studierea schimbării sistemului de sănătate cu cererile Medicare Părțile A și B din 2007 până în 2009. Sondajul a avut o rată de răspuns de 62% și aproape 3.500 de respondenți și cererile Medicare a inclus aproximativ 1,9 milioane de pacienți.

Cercetătorii au analizat cei 29.079 de pacienți Medicare care s-au prezentat la cabinetul unui medic fie cu dureri toracice, cefalee, fie cu dureri de spate, pentru a vedea cum au fost tratați.

Spre deosebire de colegii lor, medicii care aveau un nivel scăzut de îngrijorare cu privire la riscul de malpraxis au fost mai predispuși să comande teste de stres (19,4%, P≤0,05) decât colegii lor care se temeau cel mai mult de procesele de răspundere civilă.

Rezultatele au fost similare pentru pacienții cu dureri de spate inferioare, 29% dintre cei mai preocupați medici comandau imagistica convențională și 6,1% comandau imagistica avansată, comparativ cu 17,6% și respectiv 4,1% dintre medicii cei mai puțin preocupați. Din nou, diferențele au fost semnificative la P≤0,05.

Cercetătorii nu au găsit nicio asociere între îngrijorările de malpraxis ale medicilor și serviciile comandate pentru pacienții care au vizitat inițial un departament de urgență, mai degrabă decât cabinetul unui medic.

"O posibilă explicație pentru această constatare este că medicii de urgență au încorporat practici defensive în îngrijirea lor de rutină, astfel încât chiar și cei care se percep că au un nivel scăzut de îngrijorare practică deja practică într-un mod defensiv," au scris autorii.

Deși au descoperit că riscul perceput de medic este mai probabil să afecteze serviciile pe care le-au comandat, "aceste efecte nu au fost observate atunci când măsurile la nivel de stat ale riscului de malpraxis au fost utilizate în locul preocupărilor raportate de către medici," Au spus transportatorii și colegii.

O explicație este că eforturile de reformă a delictelor de stat nu reduc nivelul de îngrijorare a medicilor de malpraxis, iar medicii operează sub un risc perceput, mai degrabă decât cu un risc real, au scris ei. Ei au sugerat că factorii de decizie politică ar putea dori să vizeze cauzele care stau la baza preocupărilor medicilor de malpraxis pentru a reduce practica medicinei defensive.

"A fi trimis în judecată este asociat cu o suferință substanțială pentru medici, dar reformele delictuale vizează în general reducerea costului eventualelor plăți cu excluderea altor abordări," au scris autorii. "Frica extremă a medicilor de litigiile de malpraxis poate proveni din percepția lor că este imprevizibil, incontrolabil și potențial dezastruos atât din punct de vedere financiar, cât și psihologic."

Factorii politici pot educa clinicienii cu privire la anumite fapte legate de procesele de malpraxis, cum ar fi:

Medicii supraestimează foarte mult riscul de a fi dați în judecată Doar aproximativ unul din 50 de leziuni cauzate de neglijență duc la o cerere de acțiune Procesele sunt aproape niciodată soluționate pentru sume care depășesc polița de asigurare a unui medic Reclamanții din cazurile de malpraxis pierd patru din cinci procese

Carrier și colegii săi au spus că studiile anterioare s-au concentrat pe îngrijirea în spital, mai degrabă decât pe cabinetele medicilor.

"Mai mult, studiul nostru ajută la reconcilierea discrepanței dintre estimările anterioare ale costului medicinii defensive pe baza sondajelor medicilor și cele bazate pe comparații de la stat la stat cu medicina defensivă," au declarat ei.

Sursa primara

Afaceri de sănătate

Referință sursă: Carrier ER și colab "Preocuparea medicului cu privire la riscul de malpraxis prezice teste de diagnostic mai agresive în practica de la birou" Afaceri ale sănătății august 2013; DOI: 10.1377 / hlthaff.2013.0233.

WASHINGTON – Administrația Obama și republicanii din Congres au remarcat miercuri aniversarea de 6 luni a legii privind reforma sănătății, dar cu o abordare semnificativ diferită asupra etapei.

La Casa Albă, președintele Obama a început ziua întâlnindu-se pe scurt cu membrii Asociației Naționale a Comisarilor de Asigurări pentru a discuta despre cum să pună în aplicare unele dintre reformele incluse în Legea privind îngrijirea accesibilă (ACA), pe care a semnat-o în lege pe 23 martie.

Președintele i-a vizitat apoi pe Paul și Frances Brayshaw în Falls Church, Virginia. Paul Brayshaw, în vârstă de 36 de ani, este un pacient cu hemofilie care va beneficia de una dintre prevederile legii.

Brayshaw s-a născut cu un deficit sever de factor IX. S-a confruntat cu o criză în 2006, când costurile sale de asistență medicală au depășit limita de 1 milion de dolari pe viață a poliței de asigurare oferite de angajator. Angajatorul său a intervenit pentru a rezolva problema, "dar a fost un stres semnificativ pentru mine și soția mea," Spuse Brayshaw. "ACA va îndepărta cătușele; Nu va mai trebui să depind de locul de muncă pentru asigurare."

Obama a spus mulțimii că, atunci când a militat pentru președinție, a auzit multe povești de la oameni care își pierduseră asigurarea de sănătate sau erau falimentați de costurile asistenței medicale. "Și ceea ce mi-am spus și ceea ce am spus echipei mele a fost chiar în timp ce ne confruntam cu această mare criză – criză imediată în ceea ce privește economia, trebuie să începem https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/ să facem ceva pentru a ne asigura că oamenii obișnuiți care se simt insecuri din cauza costurilor asistenței medicale, că primesc o oarecare ușurare."

Odată cu trecerea legii, "acum putem de fapt să oferim ajutor poporului american," El a continuat. "O parte din Legea privind îngrijirea accesibilă pe care o putem implementa chiar acum …