Femeile cu PCOS au niveluri mai mari de androgeni sau hormoni masculini și mulți experimentează hirsutism sau creștere anormală a părului care urmează un model masculin.

Femeile cu PCOS au niveluri mai mari de androgeni sau hormoni masculini și mulți experimentează hirsutism sau creștere anormală a părului care urmează un model masculin.

Când Patterson și-a descoperit nepoata pe canapeaua ei în stare de ebrietate, a dus-o pe adolescentă la casa mamei sale. Odată ajuns acolo, Patterson și Spurlock au încercat să-l trezească pe Alexis. Când nu au putut, Spurlock i-a spus lui Patterson să-l ia pe Alexis înapoi în casa ei.

În schimb, Patterson ar fi lăsat-o pe Alexis în mașina, unde a dormit peste noapte, potrivit unui raport de arestare obținut de stație. Se presupune că Patterson le-a spus autorităților că își verifica nepoata în fiecare oră.

RELATED: Speranța de viață este în scădere – iar supradozele de droguri și suicidul sunt de vină, CDC spune a doua zi, cu Alexis adormit în mașină, Patterson, Spurlock și un alt minor a mers la cumpărături la un supermarket Claremore. Patterson a sunat apoi la 911 din parcare și Alexis a fost transportată la un spital local, unde a murit mai târziu în acea după-amiază, documentul afirmă, potrivit News on 6. „Este un caz îngrozitor, probabil cel mai înfricoșător caz în care am fost implicat. cu “, spune Brett Chapman, avocatul lui Spurlock, pentru OAMENI. „Și clientul meu de aici a dat dovadă de remușcări în această privință și s-a declarat vinovat pentru rolul ei în acest sens, în timp ce mandatarul ei, chiar și la condamnare, a continuat să ne învinovățească atunci când copilul era sub îngrijirea ei atunci când s-a întâmplat.

Ne-am luat răspunderea pentru rolul nostru. ” Chapman nu ar comenta întrebările dacă moartea lui Alexis ar putea fi clasificată ca o tentativă de suicid. Spurlock a fost condamnat la 20 de ani de închisoare cu cinci ani suspendat, potrivit înregistrărilor instanțelor online.

Patterson a fost condamnat la 10 ani cu șase ani suspendat. Avocatul lui Patterson, Allen Smallwood, nu a răspuns imediat la solicitarea de comentarii a POPORULUI. Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul de viață sănătos. Acest articol a apărut inițial pe People.com 4 Numiri de medici pentru fiecare femeie care are nevoie de acest an.

De Amanda Gardner 01 martie 2019 Reclamă Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărirea pietrelor de temelie ale să rămâneți sănătoși sunt la fel cum au fost întotdeauna: mâncați o dietă echilibrată, faceți suficient exerciții fizice, acordați prioritate somnului. Dar ce zici de vizite la medic?

De ce verificări ai nevoie cu adevărat – și ar trebui să mergi cu adevărat în fiecare an? Au existat câteva dezbateri cu privire la faptul că examenele fizice și ginecologice anuale merită cu adevărat.harmoniqhealth.com

Unele cercetări sugerează că aceste vizite nu pot reduce boala sau moartea la oameni sănătoși. Dar există o mulțime de documente care cred că merită indiferent. „Un examen fizic sau o evaluare cu medicul dumneavoastră de îngrijire primară permite oportunitatea de a determina factorii de risc și starea de sănătate pentru a promova sănătatea și starea de bine pentru anii următori”, spune Earlexia M. Norwood, MD, șef serviciu pentru medicină de familie la Henry. Spitalul Ford West Bloomfield din Michigan. „Nu știți ce nu știți.” Și ceea ce știi te poate ajuta.

Iată vizitele anuale pe care ar trebui să le introduceți în calendarul dvs. în acest an. Zoom imagine Examene fizice Vizitele anuale la medicul dumneavoastră de îngrijire primară sau medicină de familie sunt oportunități pentru a vă asigura că sunteți la curent cu proiecțiile (și asigurarea acoperă serviciile de prevenire).

Dr. Norwood spune că există patru motive pentru care consideră că femeile ar trebui să respecte programul fizic anual: pentru a vă asigura că faceți tot ce puteți pentru a preveni îmbolnăvirea pe baza factorilor dvs. de risc personal. Pentru a găsi semne de avertizare timpurie a unei probleme în timp ce încă o pot trata. „Puteți găsi lucruri care pot fi ascunse despre care puteți face ceva”, spune ea. Pentru a avea vitale, cum ar fi tensiunea arterială, verificate.

Acest test simplu vă poate spune despre riscurile dvs. pentru viitoarele probleme de sănătate și despre posibilele probleme actuale, inclusiv boli de inimă, accident vascular cerebral, demență, insuficiență renală și diabet. Pentru a trece în revistă istoricul familiei dvs. pentru a vedea dacă mai trebuie privit ceva. Toate examenele fizice anuale ar trebui să includă, de asemenea, verificarea greutății, înălțimii și a indicelui de masă corporală. „Obezitatea în sine și în sine este un factor de risc pentru bolile de inimă, cancerul de sân și demența cu debut precoce,” Dr.

Spune Norwood. Dacă aveți anumiți factori de risc, cum ar fi obezitatea sau hipertensiunea arterială, este posibil ca medicul dumneavoastră să dorească să vă verifice nivelul de zahăr din sânge. Alte recomandări de screening se modifică odată cu vârsta.

În timp ce medicul dumneavoastră nu va efectua efectiv aceste screening-uri, el sau ea se poate asigura că vă conectați la furnizorul potrivit pentru: mamografii. Îndrumări privind conflictul: Societatea Americană de Cancer (ACS) recomandă ca femeile să primească mamografii anuale de la 45 la 54 de ani, apoi să continue în fiecare an. SUA.

Grupul de lucru pentru servicii preventive (USPSTF) recomandă ca toate femeile cu vârste cuprinse între 50 și 75 de ani să primească o mamografie la fiecare doi ani. Discutați cu medicul dumneavoastră despre programul potrivit pentru dvs. În mod similar, există idei diferite despre momentul în care trebuie să începeți și screeningul cancerului de colon. USPSTF recomandă începerea la 50 de ani, în timp ce ACS și-a redus recomandarea la 45 de ani. Screeningul densității oaselor. Acest test pentru riscul de osteoporoză ar trebui să înceapă la 65 de ani, conform USPSTF.

Măsurarea anuală a înălțimii dvs. poate oferi indicatoare roșii de care ați putea avea nevoie mai devreme de un test. RELATATE: 16 Simptome neașteptate de cancer Fiecare femeie ar trebui să știe examene ginecologice La fel ca fizicul anual, este posibil ca controlul anual al unui medic ginecolog să nu îți prelungească viața, dar există motive întemeiate pentru a o face oricum.

Colegiul American de Obstetricieni și Ginecologi recomandă un examen anual de femeie bine (care este acoperit de majoritatea planurilor de asigurare) pentru a discuta despre controlul nașterii, cancer și alte screening-uri de sănătate, vaccinări, controlul greutății și multe altele. Ginecologul vă poate analiza pentru infecții cu transmitere sexuală, cum ar fi gonoreea și clamidia și poate efectua teste Papanicolau pentru a verifica dacă există modificări ale colului uterin care ar putea duce la cancer de col uterin.

Samburii sunt acum recomandați începând cu vârsta de 21 de ani. Dacă testul este normal, nu trebuie să faceți altul timp de trei ani. După 30 de ani, puteți continua să faceți teste Papanicolau la fiecare trei ani sau să treceți la un test Papanicolau și un test HPV (sau doar un test HPV) la fiecare cinci ani. (Testul HPV este un test genetic care detectează prezența papilomavirusului uman, care poate provoca cancerul de col uterin și alte tipuri de cancer.) Ginecologul dvs. va face și un examen de sân pentru a se observa și orice alte semne de cancer de sân și, la fel ca medicul dumneavoastră de îngrijire primară , vă poate referi la o unitate de mamografie.

RELATED: Ce înseamnă să ai un test anormal de Papanicolau – și ce ar trebui să faci în continuare? Examenele stomatologice Experții recomandă să obțineți o curățare dentară și examen o dată sau de două ori pe an. Frecvența reală, spune American Dental Association, ar trebui să fie determinată de un dentist.

Dacă aveți un risc scăzut de boală parodontală, este posibil să puteți scăpa doar cu o vizită pe an. Dacă aveți anumiți factori de risc pentru boala dinților (cum ar fi fumatul sau diabetul), ar trebui să mergeți mai des. Asigurarea dentară este de obicei separată de asigurarea de sănătate obișnuită.

În funcție de tipul de plan pe care îl aveți, este posibil să beneficiați de o copagament pentru vizitele la stomatolog. RELATED: 14 ​​motive pentru care te doare dinții Examenele pentru ochi Dacă ai probleme de vedere, probabil vei avea nevoie de un examen de ochi în fiecare an sau în fiecare an; discutați cu un profesionist pentru ochi despre cât de des ar trebui să fiți verificat.

În caz contrar, dacă nu aveți simptome și niciun factor de risc pentru boala ochilor și aveți sub 40 de ani, Academia Americană de Oftalmologie vă recomandă să faceți examene oculare la fiecare cinci până la 10 ani. Persoanele 40 – 54 ar trebui să fie verificate la fiecare patru ani; la fiecare trei ani pentru persoanele de 55 și 64 de ani; apoi o dată la doi ani pentru vârsta de 65 de ani și mai mari. De asemenea, veți avea nevoie de o programare înainte de împlinirea vârstei de 40 de ani, dacă aveți antecedente familiale de boli de ochi, hipertensiune arterială sau diabet.

Ca și asigurarea dentară, asigurarea de vedere este de obicei vândută separat. În funcție de planul dvs., este posibil să aveți o coplată.

RELATED: Testele medicale de care are nevoie orice femeie în anii 30, 40, 50 și 60 de ani. Întâlniri de specialitate Dacă sunteți o persoană în general sănătoasă, aceste vizite minime la medic sunt probabil tot ceea ce aveți nevoie pentru a rămâne sănătos. Dar jumătate dintre adulții din SUA au una sau mai multe afecțiuni cronice, ceea ce înseamnă că mulți americani trebuie să vadă mai des anumiți specialiști.

De exemplu, dacă aveți diabet, ar trebui să vedeți un specialist în diabet (probabil un endocrinolog). Dacă aveți boli de inimă, asigurați-vă că vă consultați cu cardiologul. De asemenea, mulți oameni trebuie să fie văzuți în mod regulat de un dermatolog.

Aceasta include pe orice persoană cu istoric familial de cancer de piele, precum și persoane care au o mulțime de alunițe sau pistrui – și nu uitați că persoanele cu pielea mai închisă nu sunt imune la cancerul de piele. Și amintiți-vă, dacă ați fost la medic deja anul acesta sau nu, dacă observați ceva diferit în ceea ce privește sănătatea dvs., programați-vă o programare.

Pentru a vă livra poveștile de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul de viață sănătos Aceste 8 femei cu PCOS își îmbrățișează barba și părul corporal. Nu sunt dispuși să se ascundă sau să nu se simtă rău în corpul lor – și, de fapt, de ce ar trebui? De Blake Bakkila 16 martie 2018 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Printează ovare polichistice Roma, sau PCOS, este un dezechilibru hormonal care afectează 10% dintre femeile în vârstă fertilă și de obicei începe după pubertate.

Femeile cu PCOS au niveluri mai mari de androgeni sau hormoni masculini și mulți experimentează hirsutism sau creșterea anormală a părului care urmează un model masculin. RELATATE: Cum să slăbești dacă ai PCOS Pentru a trata acest simptom, multe femei cu PCOS se bazează pe contraceptive hormonale și îndepărtarea părului cu electroliză, lasere sau bărbierit.

Cele opt femei de mai jos, însă, au ales să renunțe la efectele secundare și la potențialele dureri și leziuni ale pielii din aceste tratamente și, în schimb, să-și îmbrace creșterea părului. Citiți mai departe pentru a afla ce au de spus despre diagnosticul lor și cum au învățat să-și iubească corpul.

Micul urs Schwarz Zoom imagine „Da, am barba datorită Poliției mele sindromul stic [ovarian], spune Schwarz pentru Sănătate. „Dar nu este în sine și, în sine, dăunător sănătății mele și nici nu este o„ greșeală ”, o„ glumă ”, o„ tragedie ”sau o subversiune sau o detragere din partea femeii mele. Dimpotrivă, este frumos, natural și gloria care încununează a femeii mele. ” Leah Jorgensen Imagine zoom „Cineva recent m-a întrebat de ce încerc pentru a normaliza părul corpului atunci când cantitatea mea de păr nu este „normală”, a completat Jorgensen o postare pe Instagram. “Răspunsul meu a fost … cine spune că nu este ?! … M-am săturat de faptul că sunt ținute în întuneric.

Vreau să se vadă asta și vreau să se vorbească despre asta. ” Nova Galaxia Imagine zoom Nova Galaxia / Facebook „Femeile nu ar trebui să se bărbierească dacă aleg să nu o facă, dar ce se întâmplă cu acele dintre noi care avem mai mult păr decât ceea ce este considerat social acceptabil?” Galaxia a scris în postarea de pe blog pentru Graceless. „Cum rămâne cu noi femeile cu burtă întunecată și cu părul toracic? Dar femeile care sunt pe deplin capabile să crească o barbă mare și stufoasă? ” Alma Torres Zoom imagine „Îmi place barba pentru că simt mai mult confort sângeroase, i-a spus Torres lui Marie Claire. „Nu trebuie să mă ascund în spatele tuturor piercing-urilor, nu trebuie să mă ascund în spatele culorilor nebune din părul meu.

De fapt, pot să mă simt ca mine. ” Miranda Nodine Image zoom „Uneori felul în care crește părul îmi sufla min d!“ Nodine a scris pe Instagram. „Ca acea mică petică goală de la piept la umeri! Laugh out Loud.

Este atat de dragut! Corpul meu nu este grija ta. ” Annalisa Hackleman „Îmi place să am barba pentru că mă face unică”, i-a spus Hackleman lui Marie Claire. „Cred că îmi oferă un punct de vorbire pentru oameni, pentru a-i educa sau a-i învăța despre PCOS.

Ei cred că, dacă o femeie poate crește barba, trebuie să aibă părul nebun de corp, trebuie să fie un vârcolac. Și asta nu este adevărat. ” Rose Geil „Mă simt cu siguranță femeiască, sexy și senzuală”, a spus Geil într-un interviu acordat Barcroft TV. “Mă simt mai feminin și are foarte puține lucruri de-a face cu aspectul meu. Provine din atitudinea mea și îmi dau libertatea de a fi cine sunt.” Harnaam Kaur Kaur le-a spus oamenilor: „Simt că aspectul meu îmi dă putere și mă întărește să merg în lume, știind că mă ridic pentru un aspect divers în frumusețe … Cred că nu putem eticheta ceea ce este perfect în societate în aceste zile. , deoarece oamenii sunt diferiți unul de celălalt.